• La Llibreria Huch de Berga es va fundar l’any 1902 com a part de l’empresa familiar Casa Huch (popularment coneguda com Ca l’Huch) que comprenia també papereria, impremta i fotografia. Durant els 116 anys de la seva existència, ha estat un referent a tota la comarca del Berguedà, ja que els habitants d’aquest territori hi han trobat sempre un servei eficient i una forta vocació de servei als clients.

  Situada al número 9 del carrer dels Àngels, la Llibreria Huch està molt lligada al territori i, concretament, a Berga i comarca. Com a entitat cultural, la llibreria sempre ha tingut una relació molt estreta amb les biblioteques i amb els centres educatius.

  Inicialment, el negoci familiar constava d’una part dedicada a la impremta, una a la fotografia i una altra a la llibreria/papereria. De fet, els Huch van ser dels

  primers berguedans a introduir la fotografia i a establir-se com a impressors al Berguedà. Davant la crisi econòmica i el relleu generacional dels últims anys, la direcció va apostar fermament per la llibreria/papereria, a la qual ha dedicat tots els seus esforços i que ha acabat agafant protagonisme en detriment de les altres branques del negoci.


  Llibreria Huch

  Inicialment, la Llibreria Huch era un establiment que ocupava uns 40 metres quadrats, però l’any 1990 els propietaris van fer reformes i van decidir ampliar el negoci, que ara ocupa uns 90 metres quadrats.

  Aquest negoci familiar, dedicat en cos i ànima als seus clients, té un fons general de llibres amb diverses seccions especialitzades per satisfer les demandes de tots els nostres clients. Pel que fa a la literatura infantil, últimament s’ha volgut reivindicar l’àlbum il·lustrat, que combina relats fantàstics amb il·lustracions que fan desvetllar la imaginació. A més, s’hi pot trobar una gran selecció de material de papereria.

  Cal destacar també que, sota l’empara del negoci familiar, entès sempre com a establiment cultural i al servei dels clients i el país, va néixer el 1986 Edicions de l’Albí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto